Τεχνική Υποστήριξη
23990 20321

Αεροδρόμιο Καβάλας –  Η στεγάνωση στα χέρια των ειδικών  

25 Jan 2018

H Fraport Greece επέλεξε τη Domissima να αναλάβει το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας σε θέματα στεγάνωσης, σύμφωνα με το σχέδιο αναδιαμόρφωσης 14 περιφερειακών αεροδρομίων, φυσικά με τη συμβολή και συμμετοχή των expert partner της, στηρίζοντας και προωθώντας αποδεδειγμένα, σε βάθος χρόνου, τη συμμετοχή και τη συνέργεια των πιστών συνεργατών της.

Το έργο περιλαμβάνει τοποθέτηση ασφαλτόπανων της Soprema που εμπορεύεται η Domissima, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής εξασφαλίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ένα κτίριο με πολλές απαιτήσεις, που οι συνεργάτες  της Domissima θα ολοκληρώσουν επιτυχώς. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης προϊόντα επισκευαστικά της Domissima από τη σειρά Domorepair ώστε να εξομαλυνθούν όλες οι αστοχίες στο υπόστρωμα για την ασφαλέστερη εφαρμογή των ασφαλτόπανων.

Ακόμη ένα σημαντικό έργο που όχι μόνο επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της Domissima,αλλά επιβραβεύει και στοχεύει έμπρακτα στην αδιαμφισβήτητη αρωγή και μέθεξη των expert partner της.

DOMISSIMA NEWSLETTER