Τεχνική Υποστήριξη
23990 20321

H Domissima στην εκπομπή “Ψιλά Γράμματα”

20 Nov 2018

Στην  εκπομπή “Ψιλά Γράμματα” του Ράδιο Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κο Δημήτρη Διαμαντίδη παραγωγό της εκπομπής , παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Γενικός Διευθυντής της Domissima AE ,κος Δημήτρης Κλουκίνας ,  αναλύοντας θέματα στεγάνωσης και προστασίας ενός κτιρίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πως μπορούμε να πετύχουμε μια σωστή στεγάνωση και τι πρέπει να προσέχει ο καταναλωτής σε θέματα υλικού, εφαρμογής αλλά και της εγγύησης που του δίνετε για όλα τα παραπάνω. Η Domissima με 45 χρόνια εμπειρίας στην εφαρμογή και την εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων που παράγει δίνει οριστικές λύσεις σε προβλήματα στεγάνωσης  στις κατασκευές.

Με υλικά όπως το Domolastic, Domoreflect PU 122 και το τελευταίο ταχυστέγνωτο προϊόν στεγάνωσης Domoreflect 122 Max αλλά και με το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο δίκτυο εφαρμοστών ( Domissima Expert Partners ), δημιουργεί τις συνθήκες αξιοπιστίας και συνέπειας λύνοντας οριστικά θέματα υγρομόνωσης ακόμα και στις πιο περίπλοκες και δύσκολες κατασκευές . Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ.


DOMISSIMA NEWSLETTER