Οι Άνθρωποι

domissima staff

 

Οι άνθρωποι της DOMISSIMA είναι το μεγάλο κεφάλαιο της εταιρίας, αποτελούν τον πυρήνα της και εξασφαλίζουν την ποιότητα και αρτιότητα στην παροχή των υπηρεσιών και προϊόντων της.

Είναι αυτή η δυναμική ομάδα των 80 και πλέον έμπειρων ατόμων, που αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς, χημικούς, χημικούς μηχανικούς, καθώς επίσης και από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι εφαρμόζουν με ακρίβεια και υπευθυνότητα τα υλικά και τα συστήματα της DOMISSIMA, ενώ αποτελούν την ουσιαστική εγγύηση της ανάπτυξης και αξιοπιστίας της εταιρίας.

Επιπλέον, η DOMISSIMA με στόχο την παροχή άριστων υπηρεσιών στους συνεργάτες της, επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση και ενημέρωση των ανθρώπων της, ώστε να διαθέτουν όλα τα σύγχρονα εφόδια της γνώσης, για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις τους, στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται σήμερα, ενώ παράλληλα διατηρεί συνεχές το ενδιαφέρον της για δυναμικά και φιλόδοξα στελέχη.

Ευκαιρίες καριέρας

Η εταιρία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση σε τεχνολογίες αιχμής, μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, εμπειρία από συμμετοχή σε μεγάλα έργα του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Αν είστε άτομο δυναμικό, με υψηλούς στόχους, όρεξη για δουλειά και ενδιαφέρεστε για μια καριέρα με προοπτική, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε. Παρακαλώ στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα, μαζί με μία σύντομη επιστολή για την θέση που ενδιαφέρεστε, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακόμη και αν δεν υπάρχει άμεσα κάποια διαθέσιμη θέση για τα προσόντα σας, σας υποσχόμαστε ότι θα κρατήσουμε τα στοιχεία σας και όταν υπάρξει ανάλογη θέση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.