Η εταιρία

domissima logo

est. 1971

H Domissima ειδικεύεται στην παραγωγή χημικών δομικών υλικών υψηλής ποιότητας προϊόντων υγρομόνωσης και προστασίας κατασκευών, προσφέροντας εξειδικευμένες τεχνικές λύσεις και διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία σε μεγάλα έργα υποδομής.

1971 - Η πορεία της Domissima ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη από τον Χρήστο Νανόπουλο με στόχο να παράσχει εξειδικευμένες λύσεις, τεχνογνωσία και υλικά για τη στεγάνωση και την προστασία κτιρίων και κατασκευών.

1978 - Η Domissima είναι η πρώτη εταιρία που χρησιμοποιεί στην Ελλάδα εποξειδικές ρητίνες ελβετικής τεχνολογίας και έτοιμα κονιάματα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν μετά τους σεισμούς της Θεσσαλονίκης.

1980 - Η Domissima είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ελβετικής εταιρίας MEYNADIER (τώρα ανήκει στον όμιλο BASF) στην Ελλάδα και στον τομέα της υγρομόνωσης αλλά και στην προστασία κατασκευών.

1990 - Η Domissima επεκτείνεται στον παραγωγικό κλάδο, παράγοντας υλικά στεγάνωσης και προστασίας αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία της και τη συνεχιζόμενη συνεργασία της με έναν εκ των κορυφαίων χημικών του κλάδου, τον Ελβετό Robert Serena – μια συνεργασία που υφίσταται ακόμα και σήμερα.

2000 - Η εταιρία επεκτείνεται στο χώρο της υγρομόνωσης μεγάλων έργων υποδομής, όπως σήραγγες, γέφυρες, κανάλια, λιμνοδεξαμενές, και μεγάλα κτιριακά έργα. Την περίοδο αυτή αναπτύσσονται πολλά από τα προϊόντα προστασίας κατασκευών νέας γενιάς, ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε έργου.

2013 - Έχοντας εφαρμόσει συνολικά πάνω από 15.500.000 m² στεγανωτικών προϊόντων, η Domissima επενδύει πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό και στην έρευνα και ανάπτυξη. Καινοτόμα προϊόντα και ένα δίκτυο διανομής που ξεπερνά την Ελλάδα και τα Βαλκάνια αποτελούν την προτεραιότητα της Domissima, η οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία της στα μεγάλα έργα, αποτελεί πλέον ηγέτη και στρατηγικό συνεργάτη των επιχειρήσεων και επαγγελματιών του κλάδου.